Priser og rejsemuligheder

Det er muligt at besøge reservatet året rundt.

Fly: Prisniveauet for en returbillet fra Danmark til lufthavnsbyen Manaus ligger typisk mellem 7.000 kr. og 10.000 kroner. Du skal selv stå for at bestille og købe flybilletter, men vi kan hjælpe dig.
Low-budget-rejsende med fleksible afrejse-muligheder kan få hjælp til at "slå til" på det rigtige tidspunkt.

Opholdet i Xixuau-reservatet: Dagsprisen, der inkluderer næsten alt, ligger cirka mellem 120 og 140 Euro alt efter antallet af rejsende, som vi kan samle på dit ønske om rejsetidspunkt. Læs mere nedenfor.

Inkluderet i dagsprisen er: Bådtransport (500 km.) til og fra reservatet, overnatning i hytter i reservatet, mad og drikke i reservatet, plus alle ture med lokale erfarne guider, der står til rådighed i forhold til dine ønsker om kortere og længere ture på alle tider af døgnet samt flerdags-camps. 

Ikke inkluderet: En hængekøje (150 - 300 kr.), evt. myggenet (cirka 200 kr.) sodavand og øl (cirka 10 kr.), evt. overnatning i Manaus eller anden lufthavns destination.

Praktisk info om sejlads til reservatet

Bådsejladsen til reservatet er inkluderet i dagsprisen for opholdet i Xixuau. Transporten foregår enten med reservatets båd, "Certeza" eller en offentlig båd:

Båden Certeza er reservatets båd, der sejler til Xixuau-reservatet

Certeza er reservatets båd, der sejler direkte til Xixuau-reservatet på ture med minimum 8 deltagere.

Undertiden sker transporten til reservatet med en offentlig båd ...

Er der færre rejsende foregår transport med en offentlig båd fra lufthavnsbyen Manaus til en mindre by (Moura) i nærheden af reservatet. Sidste del af rejsen foregår i speedbåd.
Der sørges for assistance til rejsen. Den offentlige båd afgår tre gange om ugen.