Sådan bor du

Turister indlogeres i  Xixuau-landsbyen, der ligger lyst og åbent ud til Xixuau-floden.

I 2011 blev der bygget fem turisthytter, som hver har to værelser med dertil hørende bad og toilet. Grundet en byggefejl, som giver problemer, når det regner, er hytterne pt. under renovering, men de forventes snart genopført. Turister, der lige nu er på besøg i reservatet, er indlogeret i de lokales boligere eller på en hyggelig flodbåd.

Spisning foregår i en større fælleshytte i landsbyen.

Har man lyst til at tage på stranden, tager det mindre end 10 minutter i kano - undtagen når vandene i floderne står højt; så er der ingen strande at besøge!

I landsbyen møder du hver dag reservatets beboere og kommer tæt på deres liv. Du ser børnene gå til skole om morgenen. Du ser, at der bliver fisket, vasket tøj, snakket, grinet og diskuteret højt om livets større og mindre emner. Du kan droppe ind, hvor du vil.

I landsbyen er der et mindre kontor med internet, som også turister kan anvende.

Mad og drikke i reservatet

I den store fælleshytte serveres der morgenmad, frokost og aftensmad. En stor del af kosten består af friskfanget fisk, som tilbredes på mange forskellige måder. På heldagscamp i regnskoven bliver fisken altid grillet over bål.

I fælleshytten er der kaffe og vand, som man frit kan tage af. Om aftenen serveres en Caipirinha inden aftensmaden. Mangler man noget (hvis f.eks. vandbeholderen er tom eller hvis man vil have te) siger man det bare til personalet i køkkenet. 

Ønsker man øl og vand under opholdet skal det bestilles på forhånd via os. Prisen er cirka 10 kroner.

 

 

Logi i Xixuau


Hytterne er opdelt i to værelser med eget badeværelse

På terassen kan man opsætte sin hængekøje